Lei en pantepose istedet.

Verdens første utleie- og retursystem for bærenett med pant. Enkelt og greit, slik funker det:

Bilde av en pantepose med blå lapp som sier “Panteposen. #224” Nederst på panteposen står logoen til Grin, det er teksten Grin i blått, store bokstaver og G’en er litt vinkla oppover med en linje under G’en.

pantepose

PantePose er som et vanlig bærenett, bare at det er del av en gjenbruk- og panteordning.

Bilde av mobil som viser kart over punkter hvor du kan leie pantepose.. Punktene har ett ikon som en pose i blått. Rundt er landskapet i grønt, gult og grått. Øverst på mobilen står det “Pantepunkt” og “Du har 8 pantepunkt i nœrheten”. PS! Vi jobber med å få denne funksjonen inn på nettsiden vår. Vi vil informere på sidene våre når de er tilgjengelig”.

FInn Returpunkt

Når du ikke lenger trenger PantePosen kan du finne et returpunkt i nærheten.

Bilde av en pantepose med QR-kode og en mobil som registrerer koden. Hvor det står øverst på mobilen “Scan pose” og ett grått felt som tar bilde av QR-koden på posen med linjer av en firkant som sikter på QR-koden.

Register i APPEN

Bruk appen til å registere Panteposen du har levert, så vet vi hvor panten hører hjemme.

Bilde av en Iphone som har fått varsel om at pantepose er mottat og en melding som sier takk for returnert pose! Din saldo er nå 38, 00kr. Bakgrunnsbilde av en bølge som svuper.

Pant i retur

Vi sørger for at du får panten din tilbake.

Bilde av kvittering fra butikk hvor det står at du får 10 kr i pant. Bak kvitteringen er bilde av en dame kledd i blå skjorte som tydeligvis jobber i butikken mens det er en person, hvor bare hendene vises, som holder i en betalingsterminal og ett kort.

Betal som normalt

I stedet for å kjøpe plastpose kan du ta med deg en Pantepose neste gang du står i kassa.

Bilde av en returkasse hvor det står lever en pantepose og reistrer pantenummer i appen. Og ett hull til å legge panteposen i. Bak kassen er det bilde av en gate med blokker og spisested i første etasje. Det er folk som sitter utafor spisestedene, og en dame i forgrunnen som holder i noe og ser opp på en meny som står i veggen på på den første blokka.

Lever i ReturkasseN

Bruk returkassene for å levere tilbake de Panteposene du ikke trenger.

Illustrasjon av vår ordning med tre linjer, en linje går opp en til høyre og en til venstre, linjene møtes på midten. Linjene er hvit og det er ett ikon for hver linje, også i hvitt. Til venstre er det ett lastebil ikon, rett opp er det ett ikon av en pantepose og til høyre ett ikon av en vaskebalje. Illustrasjonen skal symbolisere frakt, pantepose i butikk og vask av returnerte panteposer. Fra venstre til høyre.

Resten Ordner vi!

Vi sørger for at Panteposen du leverte blir vasket og tatt vare på, slik at den kan leies ut atter en gang.

Bilde av Saldo på pantepose, Øverst står det “Min saldo”. Under står det, “Takk! Du har levert 7 poser.” Og så er det bilde av en hvit sparegris med blått felt på magen med ett resirkuleringsikon. Under det står det “Din saldo:”, Under der igjen står det “38,00”. og til slutt to knapper som sier “løs inn med vipps” og “overfør til konto”. Knappene er hvite. Bakgrunnsfarge er grå med litt blått.

oppspart pant

Hvordan du vil bruke panten er opp til deg. Du kan spare den, løse inn eller leie på nytt.