Pose-i-vann.jpg

Vi utrydder plastposen!

GRIN utfordrer dagens bruk- og kast samfunn ved å tilby et bedre alternativ til dagens plastpose. Panteposen er verdens første utleie- og retursystem for bærenett med pant. Med løsninger som kan minne om bysykkelordningen og pantesystemet for flasker gjør vi ombruk til det enkleste valget for kunde, butikk og miljø.

Pant på alle bærenett!

Panteposen kan inkludere alle typer bærenett. Vi bare setter dem inn i vårt pantesystem og leier de ut til kunder via våre stasjoner og samarbeidsbutikker. Dermed kan du leie et bærenett fremfor å kjøpe enda en plastpose i butikkassa.

Du kjøper og bruker nettet som en plastpose, men isteden for å kaste den etter bruk, returnerer du panteposen og mottar pant. PantePosen går inn i systemet vårt og blir gjort klart for utleie i butikk eller på utleiestasjonene våre. På denne måten skaper vi en søppelfri poseløsning som er tilpasset folk i farten og de som altfor ofte glemmer bærenettet hjemme eller andre steder.

GRIN i media!

Mer om Panteposen!

Hvorfor overforbruke når det finnes bedre alternativ?

Målet til GRIN er ikke å plukke opp plast fra bakken, men å drive frem gjenbruksløsninger som forhindrer at søppel havner der i utgangspunktet. Forsøpling som følge av engangsprodukter har blitt en naturlig del av hverdagen vår, men det må ikke være slik.

Prøv en Pantepose selv

Sandaker kjøpesenter har det siste året fungert som ett laboratorium for GRINs selvutviklede system, PantePosen. Her kan du leie et bærenett, og du mottar pant når du leverer det tilbake. Som uttalt av en av våre kunder: “Det er perfekt! Jeg glemmer alltid bærenettet mitt hjemme”